tiistai 28. elokuuta 2007

Kovan päivän ilta

Puusa kertoo absoluuttisen totuutensa nyt Suomesta. Joistain kohdista kokemukseni ovat erilaisia, joistain kohdista kiinnostaisi kuulla lisää.

Isosisko etenee känniääliöilystä vähän laajemmalle. Ja kuittaa siellä seassa hiukan yleispätevän kuuloisesti, että "Luvan antaminen" ei kuitenkaan poista tekijän vastuuta rikoksesta. Koskaanko?

Kuitenkaan kiekkoilija ei saa syytettä kipeästä taklauksesta eikä nyrkkeilijä lyödessään kehässä toisen tajuttomaksi. Toisaalta murha uhrin luvalla ei enää mene läpi. Googlessa vaikka sanaparilla "loukatun suostumus".

2 kommenttia:

Suojakänni kirjoitti...

Kuten niin usein Isosiskolla, blogista (sinänsä hyvin ymmärrettävistä syistä) puuttuva kommentointimahdollisuus aiheuttaa kihisevän turhaumuksen tunteen.

On perin outoa, että aikuisten, toistaan rakastavien ja kunnioittavien elämänkumppanien välinen sopimus voidaan nähdä seksuaalisena hyväksikäyttönä. Seuraavaksi saamme kenties lukea siitä, kuinka sitomisleikkejä ja kuritusta täydessä yhteisymmärryksessä harjoittavien pariskuntien tietyt osapuolet tulisi viipymättä asettaa syytteeseen vapaudenriistosta ja pahoinpitelystä.

khilou kirjoitti...

Isosiskon aiheet varmasti keskusteluttaisivat. Kaipa painetta kanavoituu sitten muuanne, Ihmissuhteet-blogiin ja sellaisiin.

Kun bloggaaminen on vapaaehtoista, taidan yrittää vältellä noita aihepiirejä. Kyltissä portilla lukee Achtung Minen!